MÅNDAG 23 JANUARI 2017

Har haft en så energigivande helg. I fredags blev vi klara redan till halv 12 , så då mötte jag upp pappa och så gick vi och käkade lunch på Snickarbacken 7. Så mysigt! När han åkte tillbaka till kontoret så strosade jag runt på stan i ett par timmar innan han plockade upp mig och så hämtade vi Erik på Arlanda innan vi for hemåt. På lördagen tog vi det lugnt hela dagen innan jag tog bussen till hudik på kvällen där jag mötte upp mina saknade vapendragare från GMUn på o'learys. Käkade och drack gott och lite senare anslöt även vår gamla löjtnant Westberg till oss! Satt och snackade och skrattade tills tårarna rann åt gamla minnen och 8 timmar senare så tog jag nattbussen hem. Väl på stationen i Ljusdal så stod världens bästa Erik och väntade på mig med bilen och så åkte vi hem till mig och sov. Igår morse var jag och Jossan upp i gamla vattentornet där jag fick stå modell till ett fotoarbete som hon håller på med och sen åt jag frukost med Erik. När han åkte hem vid 11 så stack jag ut i solskenet och sprang 2 mil följt av en varm dusch och sen åt vi en jättegod sötpotatissoppa med rostad majs och basilika innan tåget mot Arlanda gick vid 16:10. Halv 1 kunde jag äntligen krypa ner i sängen inne på logement 31 och nu väntas ytterligare 2 veckor i kronans tjänst!

Vardagligt | | Kommentera |

FREDAG 20 JANURI 2017

Bild från igår då pjäspluton var ute och övade gruppering med archer hela dagen. Måste erkänna att man känner sig jävligt frän inne i den där.

Fredag och jag vaknar inte upp i nederslafen på logement 31 utan på ett logement i Stockholm på rekryteringsmyndigheten! Vi 6 tjejer från 1:a, 2:a och 3:e pluton har nämligen blivit kallade hit på "stark, starkare, starkast", som går ut på att vi ska göra om isokai-lyftet som vi gjorde när vi mönstrade, i syfte att försvarsmakten ska kunna se om vi förbättrat våra resultat sedan sist. De flesta mönstrade någon gång i somras så de har garanterat förbättrat sina resultat, men jag som gjorde styrketestet för knappt 3 månader sedan har inga vidare höga förväntningar, haha! I eftermiddag åker jag hem med pappa, som är här på jobb och så hämtar på vi upp Erik på Arlanda som kommer med planet från Luleå. Ska bli så mysigt att komma hem! 

Vardagligt | | Kommentera |

18 JANUARI

Oj, här var det tomt! Men har en god ursäkt till det då det har varit fullt upp de senaste veckorna! Visserligen var jag hemma på långledigt från 16 december-8 januari, men även då var det fullt upp med roliga grejer hemma! Nu har snart ytterligare 2 veckor på utbildningen passerat och på fredag får vi åka hem på helgpermission. Har pillat med en års-resumé som återblickar över hela det gångna året, så inom en snar framtid kommer det att dyka upp här! 

Vardagligt | | Kommentera |
Upp