19 AUGUSTI 2017

Här var det tomt ja! Skulle kunna smacka på med ett dunderinlägg med allt som hänt sedan i mars, men besparar både mig och er det och hänvisar till att följa mig på instagram om någon är nyfiken - @linnmagnusson  


Är just nu inne i något så kallat långhelgs-mode, för det är just vad vi har- långhelg. Mycket välbehövligt efter 11 arbetsdagar i rad, med både kvällstjänster och helgtjänst. I torsdags jobbade jag bara fram till lunch innan jag hade schemalagd fys, så då visade Erik mig en ny löpslinga upp på Rödberget och tillbaka innan vi gick och handlade till filodegspajen med kantareller och skogschampinjoner som vi lagade till middag.   


Igår morse vaknade jag utvilad vid 7 och snörade på mig springskorna och sprang en längre slinga upp på berget och sedan slingan runt broarna och sen hem till Erik som precis vaknat. På eftermiddagen tog vi en sväng ut på stan och köpte ramar till planscherna jag köpt på desenio och sen spikade Erik upp dem innan vi gjorde hemmagjorda hamburgare.   


Imorse vaknade jag ännu tidigare än igår och tog en till löprunda upp på berget som var omslutet av tjock dimma. Kom hem, tog en dusch och åt frukost med Erik innan jag satte igång med bullbak och när det var klart så städade jag hela lägenheten innan jag landade i soffan framför suits. 


Ikväll väntar en tur till Luleå där vi ska äta middag på Färjan, en restaurang belägen på en båt i norra hamnen och sen ska vi se hitmans budyguard på bio! 

Vardagligt | |
Upp