MOT BODEN

Ännu en vecka har gått och den har faktiskt varit kanonbra!
I måndags fyllde mammsen år, så på kvällen kom ett gäng av våra närmaste och åt födelsedagsmiddag och hade supertrevligt. På tisdagen var jag till fotspecialisten i Järvsö där han konstaterade att min högerfot varit sne i ca 2 år efter att ledbandet fick sig en rejäl smäll, så genom att jag har felbelastat foten så har det lett till att både höft och knä tagit stryk (därav smärtorna under GMUn) + att jag förlorat en del muskler i låret, men efter att han hade knäckt till foten så var den plötsligt rak igen och nu har jag även fått ett par sulor + stretchövningar så nu ska det nog bli ordning med det också!
Igår kväll tog jag en springtur på favoritvägen uppåt skogen i kolmörker och jag kan säga att det är bland den bästa tiden på dygnet man kan springa.
Just nu sitter jag i bilen mot Arlanda med Camilla & Stefan och vid 12 flyger vi mot Boden och Erik! Längtar ihjäl mig efter honom!!

Vardagligt | | Kommentera |

SÖNDAG 18 SEPTEMBER 2016

Gud vad skönt och välbehövligt det har varit med helg.
I fredags kväll tog jag en varm dusch efter att ha frusit hela dagen och tände varenda stearinljus i huset tills mamma och pappa skulle komma hem. När dom kom hem hade de med sig sushi och pizza som vi åt innan vi myste ner oss i soffan framför en film och det var bara så skönt att få ta det lugnt och veta att man hade sovmorgon framför sig nästa dag! Igår åkte jag, Agnes och Joen hem till Kim i Voxnabruk och fikade och sen gosade vi med hans otroligt söta igelkott Tulla. Hur sjukt är inte det att han har en igelkott dom husdjur?! Det var i alla fall en supermysig dag och väldigt välbehövligt att få träffa dom då jag varit lite nere dom senaste dagarna. På kvällen åt jag, mamma och pappa god mat och drack vin och sen var jag så trött att jag gick och la mig redan vid tio. Imorse var jag uppe och sprang innan resten av familjen hunnit vakna och sen åt jag grötfrukost och tittade på film resten av morgonen. Ikväll är vi tjejer bjudna hem till Frida som är hemma från Norrköping i helgen och det ska bli så mysigt att ses allihopa igen!

Vardagligt | | Kommentera |

FÖRRA VECKAN

Förra veckan hände det grejer må ni tro. I onsdags åkte jag ner till Gävle och till Gävleborgsgruppen där jag hade bestämt möte med en major och två fanjunkare, varav två jag haft under min tid på marma. Var både chockad, överraskad och glad när jag åkte hem igen. Har en del spännande att se fram emot!
På torsdag morgon tog jag en springtur innan jag började jobba på skolan vid 9 och när jag kom hem vid 6 igen var jag helt slut. Fredag morgon började på samma sätt som torsdagen och sen åkte jag och mamma och köpte med oss sushi till middag innan vi kraschade i soffan. Vid 9 kom ÄNTLIGEN min Erik hem från Boden efter tre veckor och jag kan säga att det var pirr-i-magen-delux när jag stod där på stationen och såg honom kliva av. Har verkligen saknat honom så mycket. Stackarn hade dragit på sig feber där borta så hela helgen tog vi det bara lugnt uppe i hedsta och åt god mat, kollade på film och han fick berätta allt dom gjort dom första veckorna. På söndagen åkte han tillbaka med tåget igen, men den här gången kändes det inte fullt så jobbigt som förra gången. Nu är det bara två veckor emellan tills jag, Camilla och Stefan åker upp till Boden och hälsar på över helgen!

Vardagligt | | Kommentera |
Upp