SÖNDAG 20 MARS 2016

Det finns en sak jag ALLTID, oavsett vad, är sugen på när jag kommer hem på permissionshelgerna och det är tacos, så självklart hade jag önskat det när jag kom hem i fredags! Som vanligt blev det en väldigt lugn kväll i soffan med let's dance och glass med chokladsås innan vi och la oss tidigt då jag var helt slut.

På lördagen vaknade jag redan vid 7 och efter en lång dusch och frukost framför Parneviks så var jag och Erik ner på Janssons och åt lunch/fikade. På kvällen kom släkten på middag för att fira min födelsedag i efterskott och det var så himla mysigt att få träffa allihopa! Blev även överraskad av min älskade fina faster som åkt ner hit från fjällen, så det blev garanterat den finaste presenten! Lite senare åkte jag och Erik lite spontant hem till subäck där en hel drös härliga människor var och trots att jag var för trött för att orka följa med ut på krogen så blev det en superkul kväll!

Idag har jag och Erik varit ute och gått, hälsat på ute i borr och ätit farmors goda bullar, kollat på film och ätit smarrig middag innan det var dags för mig att hoppa på tåget tillbaka till marma, men redan på onsdag åker jag hemåt igen, för då är jag ledig hela påsken! Kram
Vardagligt | | Kommentera |

TORSDAG 17 MARS 2016

Vecka 7 avklarad!
Har varit en av de tuffaste veckorna hittills, både fysiskt och mentalt och dessutom har jag dragit på mig en höftskada vilket har försvårat en hel del, men imorgon är det fredag och då får jag åka hem över helgen vilket ska bli väldigt skönt! 
Ikväll ska vi käka middag inne i Gävle och sen åka och bada och basta på fjärran höjder. Det är ju torsdag vettni! 
Vardagligt | | Kommentera |

19:22

Igår blev det en lugn dag med tvättbyte och fredagsrutiner innan vi fick fri fys och då tog jag en lång springtur på två mil i det fantastiskt fina vädret. Framåt fem skjutsade killarna in mig till Gävle där jag mötte upp mamma, pappa, Jossan & Erik och så gick vi bort till churchstreet där vi åt en kanongod födelsedagsmiddag och om ni visste vad skönt det var att få träffa dem allihop igen! Idag har vi haft närkamp hela dagen, närmare bestämt 6 timmar, så ett gäng nya fina blåmärken pryder nu kroppen min. Även idag har vädret varit oförskämt fint så när vi slutade vid två tog jag en skön springtur på en mil upp på en fin skogsväg innan jag tog en dusch och satte på mig sköna kläder. Blev lagom lycklig när det var hemmagjord pizza till middag här borta och nu ska vi dra igång en film innan det blir mellomys! 
Vardagligt | | Kommentera |
Upp