FREDAG 29 JANUARI 2016


I förrgår vaknade jag till solsken så efter frukost blev det en skön promenad innan jag och Erik åkte upp till hjärtvallen en natt. Var ute och gick på isen och in i viken, tog en tur in på byn och köpte lite gott och sen gick vi in och fikade, eldade i spisen och lagade älgkött och strips till middag. Supermysigt!
Igår tog jag en springtur innan jag jobbade ett kortpass 18-22 och sen pratade jag länge med Maja och Matilda på skype fram till att ögonlocken började fladdra.
Idag ska jag ner på köpingen och uträtta lite saker och sen funderar jag på om jag kanske ska baka något smarrigt innan jag åker upp till Erik och myser! 
Vardagligt | | Kommentera |

VÅRKÄNSLOR


I tisdags var jag äntligen iväg till Anna och fick håret tonat lite mörkare. Så skönt att bli lite ompysslad! Efteråt gick jag en sväng på köpingen och fick med mig en jättefin rosa kudde hem och då vädret var som om det vore mars månad så fick jag nåt ryck och gjorde lite vårigt inne på rummet innan jag tog en promenad med en bra podcast i lurarna. En riktig slödag!
Vardagligt | | En kommentar |

FÖRRA VECKAN

Förra måndagen jobbade jag ett förmiddagspass fram till 12 innan jag drog ut på en skön springtur och en dusch och lite vila senare så åkte jag till Erik och åt korv och makaroner. Tisdagen blev lugn och skön, men lite senare tog jag en till springtur, duschade varmt, satte på mig myskläder och pratade med en saknad Maja innan jag och Frida åkte hem till henne och åt sushi, kollade på mysfilm och hade det så himla gosigt hemma hos henne. Vaknade tidigt morgonen efter och åt havregrynsgröt med hjortronsylt, äggmacka och chaite innan vi dansade runt i köket till hits från högstadietiden och tog oss ner på köpingen för en fika på Janssons. SOM jag tycker om den tjejen!!
På torsdagen träffades jag, Frida & Mikan på Unitis där vi åt brunch, planerade sommarens bravader och kramade mikan extra hårt då hon sticker iväg och backpackar i fyra månader. I fredags jobbade jag heldag innan jag for hem till Erik och myste och morgonen efter gick jag upp vid 5 för att riva av ytterligare ett heldags-pass. Lördagen bjöd på finaste vädret på länge med strålande sol och tio minusgrader så jag gav mig ut på första 3 milspasset för i år upp till Färila och tillbaka. Väl hemma laddade jag om med en varm dusch och lunch innan Erik kom och då följde jag med honom ner på city där vi tränade ben, biceps och axlar. Inbillar mig att jag på något magiskt vis ska hinna bli stark tills på måndag då GMU börjar.. 
Vardagligt | | En kommentar |
Upp