MÅNDAG 29 FEBRUARI 2016


I torsdags skrev vi teoriprov och fick tillslut våra förarbevis för minibuss, så nu kan vi ta oss iprincip vart som helst när vi har ledig tid vilket är väldigt skönt! När vi var klara tyckte befälen att det var en lysande idé med ett lite oplanerat fyspass. Vi delades upp i 2 lag och fick börja med att putta en varsin minibuss ca 1 km för att sedan avsluta med att sammanlagt göra 500 benböj, 150 armhävningar, 150 situps och 150 burpees. Efteråt tog jag en springtur i det fina vädret för att få ut mjölksyran ur kroppen. Efter ett gäng lektioner åt vi middag innan jag och ett gäng grabbar tog en av minibussarna till fjärran höjder-badet i Gävle där vi badade/bastade hela kvällen och sen åkte vi hem och kvällsfikade framför band of brothers innan läggdags. Idag hade vi lektioner till 14 innan vi fick fri fys, så då tog jag en springtur på två timmar innan jag åt middag med ett gäng och följde med dom in till Gävle en sväng. På lördagen vaknade vi till helt fantastiskt fint väder och då passade det perfekt att vi skulle vara ute och skjuta hela dagen! Fick sluta runt 4 och då åt vi middag och tog en sväng in till älvkarleby där vi köpte lite gotta till kvällen, sen kollade vi på film och lite av Melodifestivalen, men redan klockan nio slocknade jag. Igår hade vi närkamp från 07:30-14:00, vilket resulterade i blåmärken på hela kroppen. Även igår var det kanonväder så jag tog en springtur upp på en mysig skogsväg innan jag, Rasmus, Oscar, Alexander & Nicklas åkte in till Gävle för att bada, men då vi insåg att de stängde redan klockan 17 så åkte vi till O'Learys och åt mat istället. Avslutade kvällen framför ett avsnitt av band of brothers innan vi gick och la oss och nu väntas ännu en vecka innan jag får åka hem på fredag! 
Vardagligt | | Kommentera |

ONSDAG 24 FEBRUARI 2016

Den här veckan har tillskillnad från föregående veckor varit väldigt lugn hittills. Det har varit förarbevis på minibuss som stått på schemat, så dagarna har till största delen bestått utav teori och körlektioner, ibland till långt in på kvällarna. I måndags kväll hade vi i alla fall ledig kväll så efter middagen sprang jag en tvåmilsrunda, tog en dusch, satte på mig myskläder och drog ihop ett gäng för att kolla på world war z, sen satt vi ute i korridoren och pratade till långt in på kvällen. Mysigt!
Idag hade vi teori hela förmiddagen innan vi hade körlektioner + ännu mer teori på eftermiddagen, sen avslutade vi med överlevnadsteori fram till 19:00. Då gick jag ut och sprang 15 kilometer under en alldeles stjärnklar himmel och fullmåne som precis gick upp, så när jag kom tillbaka var jag alldeles lyrisk och lycklig. Tog en dusch innan jag kvällsfikade framför Grammisgalan med Nicklas & Oskar och nu har jag precis landat i sängen och tänkte sova. Kramis!

Vardagligt | | Kommentera |

21 FEBRUARI 2016

2 veckor flög förbi snabbare än snabbast och vips så var jag på väg hem till Ljusdal igen för permission över helgen! 
Har hunnit uppleva så sjukt mycket och jag ler bara av tanken på allt vi gjort. Fy tusan vilket bra gäng jag hamnat med! Avslutade andra veckan med ett par rätt så påfrestande dygn ute i fält, så det var bra skönt att få åka hem till mamma, pappa, jossan & Erik på fredagen och bli servad med god mat, glass och film hela kvällen. På lördagen åt vi mammas nybakade scones till frukost innan vi var ut på köpingen en sväng och kikade i lite affärer och åt god lunch på Janssons, sen for jag och Erik till hedsta. Kollade på gamla hemmavideos, åt god middag, tittade på Melodifestivalen och bara tog det lugnt och sen vaknade jag som vanligt tidigt imorse då kroppen är helt inställd på att gå upp 05:30. Även idag har varit en lugn och skön dag då jag och Erik tittat på film och tagit en långpromenad med casper, sen åt vi middag med mamma och pappa innan han skjutsade ner mig till tåget vid 6. Nu kör vi två veckor till! 
Vardagligt | | Kommentera |
Upp