8 NOVEMBER 2015

Igår vaknade jag till ösregn redan klockan 7 och då jag inte kunde somna om så gick jag upp och bakade en filmjölkslimpa med linfrön, pumpakärnor och solrosfrön som jag åt med makrill och fikon på till frukost. Lite senare tog jag och mamma en tur ut till shabby chic-boden där det som vanligt fanns hur mycket fint som helst och sen blev det en runda nere på köpingen innan jag for hem och bakade kardemummabiscottis med mandel i. Kvällen spenderades i Letsbo där det var femtioårsfest för Eriks familjs granne och där blev det en jättetrevlig kväll med god mat och skratt innan jag, Erik & lina agerade taxi och körde hem folk i en gigantisk minibuss halva natten innan vi for hem till hedsta och sov. Idag har vi firat pappen och faffen med farsdagslunch här hemma innan det var dags för Linda att fara tillbaka hem till Norrköping igen och efter att ha vinkat av henne och bytt om till springkläderna så stack jag iväg och sprang favoritrundan i dimma och dunkel uppåt skogen. Var riktigt frusen när jag kom tillbaka hem igen så en dusch, lite sushi, solsidan och myskläder var det enda rätta innan jag snodde ihop ett gäng dinkelskorpor med solrosfrön, kanel & ingefära. Ett långt facetime-samtal med min fina Matilda fick avsluta söndagen och nu väntar sängen, för imorgon väntas jobb!
Vardagligt | | En kommentar |

16:54

Det var så fint uppe i skogen idag där solen lyste på dimman som låg kvar trots att det hunnit bli sen eftermiddag. Solen står så lågt om dagarna nu att inte ens den tunna isen på vattenpölarna hinner smälta innan det är dags för den att gå ner igen. Dock är det fortfarande helt sagolikt fint på skogsvägarna där uppe och det är rena balsamet för själen att springa där uppe! 3 mil blev det idag och det kändes kanon från början till start.
 
Ikväll är det middag hos farmor & farfar som gäller innan det blir tonvis med mys, för älskade käraste bästaste Lindus har kommit hem!!
Vardagligt | | Kommentera |

09:51

Nu börjar det kännas att det ligger höst i luften och det ordentligt. Spenderade hela torsdagen hos min kära farmor där jag fick bondomelett till lunch innan vi tog en kylig promenad efter älven med casper och när vi en timme senare kom in alldeles frusna så kröp vi upp i fotöljerna och drack te och åt kakor. På kvällen träffades 4/6 delar av åkernligan hemma hos agnes där vi slängde ihop en kladdkaka, kokade té och skypeade med maja & matilda som för tillfället befinner sig på olika håll i världen. Nu är det bara två veckor kvar tills vi allihopa drar till paris och nu är det mesta planerat och klart!
Idag skiner solen och jag är ledig så jag tänker utnyttja dagen på bästa sätt genom att ta en ordentlig löprunda med massor av bra podcasts i lurarna! 
Vardagligt | | Kommentera |
Upp