ÄNTLIGEN HELG

Hade en riktigt skön fredag igår! Efter skolan tog jag det lugnt hemma i soffan och tittade på film innan jag ryckte upp mig och sprang ett jobbigt intervallpass med min nya pulsklocka för första gången och jag kan säga att jag är galet nöjd med den! Kommer definitivt hänga med på armen under alla kommande springturer! Till middag åt vi pulled pork och grönsaker i tortillabröd innan jag la mig under filten i soffan med lite frukt och choklad framför en film och sen gick jag och la mig rätt tidig då jag verkligen var helt slut efter den här veckan! Imorse gled jag runt i rosa mjukisbyxor, drack te och åt goda knäckemackor till frukost och nu ska jag bara ta det lugnt och kanske baka något gott innan Erik kommer hit. Planerna för kvällen är middag och bio!
 
 
 
 
Vardagligt | | Kommentera |

29 JANUARI 2015

I tisdags var jag både trött och frusen efter en lång skoldag, men då det var så himla fint ute med all snö så gav jag mig ut på en 1,5 mils lång runda och kom hem med både frostiga ögonfransar och en något köldskadad rumpa. En timme senare efter dusch, middag och ett ombyte så mötte jag upp frida för en promenad runt kyrksjön. Efter att ha pratat käkarna ur led kände vi oss bussugna, så vi gav oss ut på spaning och hamnade på bioparkeringen där vi smidde planer, lekte med varningsblinkersen och dokumenterade allt med fridas telefon. Dessvärre dog bilbatteriet och planerna sprack, men som tur var kom erik, pär och emil och räddade oss och frida kunde tillslut köra hem till sig och jag och erik hem till mig och äta kvällsfika innan vi gick och la oss. 
 
 
 
 
 
 
Igår var jag minst lika frusen som dagen innan och då var det väldigt skönt att få komma hem till matilda efter skolan och dricka te och äta skorpor. Halv 6 åkte jag iväg på ett pass bodyattack med josse då vi äntligen fick köra våran låt nummer två (som till vår stora besvikelse inte ens var med i måndags) och så fort jag varit hem och duschat och ätit så kom matilda hit och tittade på en bra film med mig. 
 
 
 
Imorse var jag ut på en 06:10-runda på åtta kilometer i blåst och stickande snö och när jag kom hem igen hann jag ta en varm dusch, äta frukost och pusta ut en bra stund i soffan framför repriset av biggest loser innan jag åkte till skolan och hade två lektioner. Ikväll är det GRIT!
 
Vardagligt | | Kommentera |

26 JANUARI 2015

 
Sovmorgon, 8 kilometers löptur följt av fisk med citronsås till lunch på skolan bidrog till en extra bra start på veckan! Nu ska jag springa iväg på bodyattack med josse och vi båda har redan laddat upp lite extra inför låt nummer två. fancy fancy
Vardagligt | | Kommentera |
Upp