Dan före dopparedan

Efter en lång men väldigt trevlig jobbdag så tog jag en skön springtur uppåt Tallåsen och tillbaka innan middagen, sedan spenderade vi kvällen ute i borr hos farmor, farfar och Linda. Kokade ihop fyra sorters kolor, gjorde risbräck, tittade på uppesittarkvällen och åt glöhôppor till kvällsfika innan vi for hemåt igen och nu ska jag ta och sova så att det fort blir morgon. Älskar älskar älskar julafton!
Vardagligt | | Kommentera |

SENASTE DAGARNA

Hade så mysigt med tjejerna i söndags. Fy tusan vad jag saknat dom! Pratade skrattade, åt gott och bara hade det sådär bra som vi alltid har tillsammans och sen somnade jag alldeles för sent och vaknade flera gånger om under natten innan klockan ringde 05:10. Jobbade hela dagen och var lagom slut när jag kom hem, men då var det bara att svira om och tagga till för klockan 6 var det releasefest för magasin Järvsö på bergskrogen och hör och häpna men i ungefär ett halvår framåt så är det Linn Magnusson ni kommer se på omslaget!
I tisdags gick jag upp tidigt och tog efter ett par dagars uppehåll en rejäl springtur på 3 mil upp till hedsta och tillbaka och efter lite lunch och vila så stack jag iväg och jobbade 14-22. När jag slutat åkte jag hem till Erik och sov, men det dröjde inte många timmar innan klockan ringde vid fem och jag for iväg och jobbade hela dagen. Nu är jag i alla fall ledig julafton och juldagen och det ska bli så himla skönt! 
Vardagligt | | Kommentera |

SÖNDAG 20 DECEMBER 2015

Igår tog Erik med mig på citygym där han hjälpte mig träna mina numera totalsvaga armar, så om ca en månad är det tänkt att jag utan problem ska kunna marschera med fullpackad rygga, gevär och allt annat som hör till.  
Efteråt åkte vi hem till hedsta och duschade, åt god mat och pyntade granen medan vi åt choklad och annat gott, sen började vi kolla på serien Narcos innan vi gick och la oss.
Imorse kom mina tjejer hit på julbrunch och det var så mysigt att få hinna prata och umgås ett par timmar då det tyvärr blir allt för sällan man får till att ses nuförtiden, sen klädde vi även granen här hemma och pyntade det sista innan vi åt Janssons frestelse till middag. Nu ska jag och Jossan snart bege oss mot torrångs där det vankas åkernligankväll, den här gången med HELA gänget! 
Vardagligt | | Kommentera |
Upp