HALVMARA OCH GRÖNA LUND

Lördagen började klockan sju med en rejäl frukost innan vi var tvungna att springa bort till tunnelbanan mot Djurgården där starten skulle gå. Efter att ha bytt kläder ett x antal gånger, missat uppvärmingen och hamnat i fel startgrupp så tog vi oss tillslut iväg och när vi passerade mållinjen på tiderna 1:42:15 och 1:43:38 så trodde vi knappt att det var sant. Ännu mer förvånad blev vi när pappa ringde och berättade att jag kommit 7:a i motionsklassen och att Matilda kommit 11:a, så efter att ha hypat sönder och sedan lugnat ner oss lite så gick vi på after run och fick goda mackor, protein-shots och andra godsaker. Väl tillbaka i lägenheten så duschade vi och åt köttbullar, makaroner och pesto innan vi tog oss ut till grönan och där vi åkte karuseller och hade roligt fram till stängning. Det var 2 skapligt trötta tjejer som ramlade innanför dörren runt 11 och somnade rekordfort.
 
 
På söndagen packade vi ihop oss och åkte in till Stureplan där vi mötte upp Ida för en mysig brunch på snickargatan 7. En skål med naturell yoghurt, granola och hemgjord bärkompott, en god macka och en raw kakao smoothie senare så strosade vi runt lite på stan innan vi sa hejdå till Ida och hoppade på tåget hem till Ljusdal och väl hemma så hann jag bara duscha och äta middag med familjen innan jag åkte upp till Erik och tittade på hans nya fina bil, åt kvällsfika och somnade på hans arm. Så. Himla. Bra. Helg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vardagligt | | Kommentera |

STOCKHOLM

I onsdags sprang jag för sista gången innan helgen innan Erik kom till mig. Vi åt korv och makaroner och kollade på Lucy och sen hjälpte han mig att plugga lite kulturhistoria. Efter torsdagens enda lektion och lunch med tjejerna så åkte jag hem och tokpluggade hela dagen och efter det var det så väldigt skönt att spontant åka upp till Erik vid nio och sova där. Idag efter skolan tog jag och Matilda tåget till Stockholm där vi började med att käka middag på O'Learys och nu ska vi strax gå och lägga oss och ladda upp oss inför imorgon. Imorgon springer vi Womens Health Half Marathon!
 
 
Vardagligt | | Kommentera |

21 APRIL 2015

Just nu är livet rätt stressigt och mycket är på gång, men varje gång jag tänker på den kommande helgen så känns det lite bättre! Idag var det kanonväder så jag och klassisarna köpte glass och satte oss ute i solen mellan de sista lektionerna. Sedan framåt kvällningen tog jag en springtur och blev alldeles lycklig i själen av hur ljust och fint och skönt det är ute nu. Och hur fruktansvärt, förbannat, ofantligt kul det är att springa!
 
 
 
Vardagligt | | Kommentera |
Upp