LATELY

hellooo sunshines, det var ett tag sen! tänkte dra igenom vad jag har haft för mig här i dagarna, så here you go!
 
I lördags sprang jag milen i solsken innan jag åkte upp till erik och myste med film och ben & jerry's och tidigt på söndag morgon for hela familjen till stockholm. musikalen evita, shopping, sallad på blueberry, mys med släktingar och goda rawfoodbollar & smoothies förgyllde dagarna och på måndag eftermiddag åkte jag hem till josse & frida för att titta på rosa bandet galan. idag har jag promenerat i höstsolen med erik som kom hit igår, sprungit 11 kilometer i skymning och ätit kycklingkebab med pappa och nu mina damer och herrar ska linnsan gå och lägga sig, för herre min je vad jag är trött! 
 
 
 
 
 
 
 
Vardagligt | | Kommentera |

25 OKTOBER 2014

 
 
 
hade en så mysig kväll i onsdags! då vi myste bland filtar och tända ljus i växthuset som frida fixat så fint och åt chokladtryffelpaj och drack te sent in på kvällen. I torsdags slirade jag runt på halkbanan i söderhamn hela dagen och hade ytterligare en mysig kväll tillsammans med tjejerna när vi firade finaste sannas artonårsdag. vi åt goda kycklingspett och marängsviss och skrattade oss igenom hela kvällen! igår hade jag en riktigt usel dag, men efter en springtur på en mil och god mat med familjen så kom matilda, min räddare i nöden, hit och gjorde frukt med riven vitchoklad i ugn med mig och tittade på film. så nog blev det en bra dag i slutändan ändå!
Vardagligt | | Kommentera |

22 OKTOBER 2014

 
Åh vilket underbart väder! said no one ever.. offrar snart min själ till vädergudarna för några solstrålar.
tog som vanligt till mitt allra bästa knep mot depp och gav mig ut på en springtur innan middagen och nu ska jag alldeles alldeles strax åka till frida där en mysig kväll i hennes växthus väntas!
Upp