24 05 2014

Hallå hallå!
Nu har jag hunnit vara hemma ett par dagar och jag känner att jag börjar komma in i vardagslivet igen.
Spanien var fantastiskt. Herregud vilken vecka och herregud vilka underbara människor vi har lärt känna! Är så väldigt glad över att jag fick följa med på den resan. 
 
I måndags blev det rivstart i skolan och jag insåg att jag har plugg enda upp till hakan, men på eftermiddagen åkte jag upp till Erik och senare på kvällen stack jag ut och sprang milen så då kändes allt lite lugnare och nu är läget under kontroll! 
 
 
 
I tisdags skrev jag nationellt prov, kämpade på med läxorna, fikade hemma hos josse och tränade GRIT plyo med matilda och sen gick jag och la mig i tid.
 
På onsdags-morgonen gick jag upp vid åtta och gav mig ut och sprang milen i strålande sol och sen åkte jag till skolan och var med om dramatik på idrotten då leon blev hämtad i ambulans pga ett urhoppat knä och och sen drog jag och frida fulaste vurpan med cykeln då pakethållaren lossnade. Jag for i backen och knäna tog emot smällen så under kvällens springtur blev det åtta plågsamma kilometer upp till Tallåsen. Men det var bara att bita ihop, för jag skulle minsann säga hej till frida på hennes fotbollsträning, för det hade jag minsann lovat!
 
 


 
I torsdags hade jag bara en lektion och klockan två var jag ner på körskolan och tog min första körlektion. Bättre sent än aldrig liksom och när jag for hem därifrån så var jag nöjd och glad, för så bra som det gick trodde jag inte att det skulle gå! På kvällen tog jag frida, mikan och josse med oss jordgubbar, vindruvor och muffins och hade picknick nere vid kyrksjön och sen for vi bort till älvvallen och tittade på fotboll. Efteråt cruisade vi runt med bilen och landade hemma hos pär där leon, marc, erik och emil va och vi satt nere vid sjön och eldade, lyssnade på musik, pratade och hade det mysigt fram till nån gång efter tio då åkte vi hemåt. 
 
 
 
Igår gjorde jag mitt allra sista matteprov på gymnasiet, hade svenska-redovisning och gjorde ett nytt försök med att springa, men fick ge mig efter fyra kilometer då knät inte pallade. Klockan fyra var jag ner på träff med NUL och GUL och sen följde erik med hem till mig. Åt brownies, tittade på game of thrones och var ute på nattpromenad och det var så himla mysigt att det var så ljust trots att klockan nästan var ett och att det var så himla varmt och skönt! Älskar att sommaren kommer så tidigt.
 
 
Vardagligt | | Kommentera |

09:46

I fredags var jag hos Erik och åt pizza och kollade på film och sen på lördagen sprang jag Ljusdal-Tallåsen-Ljusdal innan jag duschade, åt mat och fixade mig och klockan halv åtta åkte jag och josse till Frida. Hade en jätterolig kväll med bra människor då vi bland dansade YMCA bland ballonger och fick livemusik av Anton och framåt halv tre när de flesta åkt hem så satt vi som var kvar runt köksön och åt nattmackor och pratade innan jag, Josse, Frida & Erika gick och la oss då himlen hunnit bli alldeles ljus.
På söndagen hjälptes vi åt att städa innan jag for hemåt och då åkte jag och mamma och handlade, åt middag och vilade innan jag stack ut och sprang Ljusdal-Tallåsen-Ljusdal igen. Har blivit nya favoritsträckan på senaste tiden. Klockan nio kom josse och då åt vi kvällsfika och tittade på mästarnas mästare innan vi gick och la oss och imorse var vi uppe redan halv fem, för nu är vi nämligen på väg mot Arlanda. Hejdå Sverige och hej Spanien! 


Vardagligt | | Kommentera |

FRIDA 18 ÅR

En film av de fåtal videoklipp jag fick ihop under gårdagens festligheter. GRATTIS FRIDA!!!

videor | | Kommentera |
Upp