älskar

älskar hudikkalset, älskar tjuvjakt, älskar engmans, älskar lingongrova och mjölk mitt i natten, älskar fridas systers lägenhet och älskar alla som gjorde lördagen storslagen. älskar äta-cheesecake-och-planera-inför-spanien-kvällen hemma hos frida, älskar hudik-trippen med mamma & jossan, älskar träteatern i järvsö, älskar att springa milen på rekord-tid och älskar havrefras med mjölk. älskar att jag har tre jobbdagar kvar och älskar att frysen är full av nybakta bullar! puss rå 
Vardagligt | | Kommentera |

2014-07-24

En sak är säker och det är att jag inte kommer stå som vinnare i någon av de kategorier jag blivit nominerad i på nästa blog awards, men vad gör väl det! Så vad har hänt i mitt glamourösa liv sedan sist? En dag åt jag mjukglass, badade och åkte båt med erik innan jag åkte upp till stugan. En annan dag skyndade jag mig hem efter jobbet innan nästan hela åkernligan åkte på räk- och grilllkväll i teve-kvarn, åkte på roadtrip, simmade tvärs över borrsjön och tillbaka och avslutade med smågodis och té i sofforna ute på altanen. 
 

 
 


En annan dag kom josse & frida upp med en hink hemmakvällsgodis till Hjärtvallen och åt nachos, badade och pratade halva natten och en annan dag följde jag med mamma, pappa & Lenz på apertini-kväll på pomeranshuset. En helg följde Erik med upp till stugan och fiskade, hängde på bryggan och hade en vem-kan-sitta-kvar-längst-i-spöregnet-tävling och häromdan la jag och johan ut nät i viken som till vår stora besvikelse var tomt när vi tog upp det. Istället drog vi upp 15 aborrar, så vi var nöjda ändå!
 


 


 

 

 
Igår låg hjärtvallsfolket nere på bryggan hela dagen och sen gav jag mig ut och sprang upp till ramsjö innan matilda kom med bussen. Åt aborre, badade, gottade oss i popcorn och godis framför criminal minds och pratade om allt som hänt sedan sist ocg idag kom carola och vera och myste med oss på bryggan hela dagen.
 Förutom det har jag sammanlagt sprungit 11 mil sedan sist och på tal om det så ska jag och erik, hör och häpna, ut och springa ikväll. killen har inte tränat på 2 år. 
Vardagligt | | Kommentera |

Rays of light, that's what we are

det kändes ändå rätt okej att gå upp klockan 6 imorse då farmor bjöd på god frukost och då vädret var kanon. det kändes även rätt okej att jobba delad tur då jag fick spendera min fyra timmars-rast hemma hos henne och farfar, äta paj med vaniljsås och somna en stund i solstolen innan middagen, men vad som inte kändes riktigt lika okej var att åka tillbaka vid halv fyra och jobba till halv nio. fast hörni, man är väl en krigare!
 
Vardagligt | | Kommentera |
Upp