På senare tider

I onsdags försökte jag desperat skrapa ihop tillräckligt med bilder till fotoredovisningen och när jag var någorlunda nöjd så var jag & matilda iväg på GRIT. Dagen därpå kom Erik till mig och myste och sen förbereddes det inför fredagens hemligheter. Fredag eftermiddag stod två bilar fulla med packning och matkassar redo och lite senare hämtade jag, josse, frida, pappa & ulf upp en förvirrad mikan som fick ögonbindel och sätta sig i en av bilarna och åka drygt tre timmar upp till fridas stuga i stockåa. Blev verkligen en aslyckad helg med god mat och godis i överflöd, massa skoterkörning, bastubad och nonstop-prat tills papporna inte längre stod ut (det gick fort om man säger så) och när vi sen kom hem på söndag kväll så stack jag och matilda iväg på GRIT. 
Igår hade jag en riktig skitdag då inget ville gå som jag ville men efter att ha varit iväg på min första teorilektion och ett pass GRIT där jag lyckades ta 22 kilo så kände jag mig ändå någorlunda nöjd. Idag genomled jag ännu en skitdag, men efter skolan kom finaste killen hit och han var så väldigt väldigt saknad ♥  
 
 
 
 
Vardagligt | | Kommentera |

ONSDAG MORGON

 
Tisdagen blev som väntat lång och tråkig, men josse räddade upp sista timmarna med kexchoklad och sen var det ju faktiskt internationella kramdagen. På kvällen åkte jag till min finaste Erik och tittade på catching fire och då blev plötsligt tisdagen helt underbar  
Idag har jag sovmorgon så jag har sovit länge, kollat på rasmus på luffen & ätit go'frukost. Nu far jag snart till skolan där jag endast har en lektion och idrott och sen ska det hem och fotas då alla bilder jag skulle ha till min redovisning imorgon har försvunnit. well great..
Vardagligt | | Kommentera |

MÅNDAG

I lördags var Erik här och tittade på sagan om ringen och framåt kvällen beställde vi lövbiff från målet, åt ben & jerrys och tittade på sista sagan om ringen-filmen innan han sov här. Jättemysigt 
Igår tränade jag GRIT med matilda och efter världens snabbaste dusch och fix så for jag en kvart senare ner på kicks där towe, josse, mikan, elin, anton, pär & wiberg väntade. Hade det hur trevligt som helst och deras kyckling-quesadillas är verkligen helt gudomliga!
Idag var det rent ut sagt en skitdag + att jag av någon mystisk anledning haft hjärtklappning till och från, men halv åtta var det dags för GRIT igen och när jag och matilda lyckades köra med 20 kilo så pekade smilbanden uppåt igen!  
Nu är jag så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna så nu ska jag sova och ladda inför imorgon då en riktigt lång dag väntar. nighty night! 
 
 
 
Vardagligt | | Kommentera |
Upp