Jullov


Stressade in i det sista då jag trodde att en knappt påbörjad naturkunskapsuppgift skulle in redan på torsdagen, men när det visade sig att så icke var fallet så kunde jag andas ut och umgås med Erik på torsdagskvällen istället. Min älskade Maja kom även hem från London den kvällen så nu ser jag fram emot att få rå om henne några dagar här i jul! Fredagen började 05:40 för min del då jag var uppe och sprang och sen väntade gröt-brunch, julklappsbyte och den årliga julshowen på skolan. När vi vid tolv-tiden fick sluta så tror jag att vi alla var väldigt lättade över att få gå på jullov och då åkte jag direkt hem till Erik där jag helt utmattad somnade på hans arm och sov till och från hela eftermiddagen. På lördagsmorgonen fixade gosen frukost på sängen och sen tog vi en promenad runt i hedsta innan jag for hem och bakade chokladbiskvier och risbräck. Halv nio gav jag mig ut i tolv bitande minusgrader och sprang milen under en så stjärnklar himmel att jag flera gånger höll på att springa ner i diken och in i lyktstolpar för att jag större delen av tiden hade ögonen uppe på himlen och jag kan inte mer än säga att kvällar som dessa är kvällar jag uppskattar så oerhört mycket.
Vardagligt | | Kommentera |

ONSDAG 17 DECEMBER 2014

 
Sushi, frukt med vitchoklad i ugn och svenska hjältar galan var vad min fredagskväll bestod utav och morgonen efter var jag ut på en springtur innan jag och josse tog bussen till hudik. Började med middag på Ming innan vi bänkade oss på kulturhusets läktare med en varsin hemmakvälls-godispåse i knät för att se julles dansuppvisning och efter en föreställning som gjort en både imponerad och frustrerad så åkte jag hem till erik. 
På söndagen drog vi igång med pepparkaksbak här hemma och senare på kvällen var jag iväg på säsongens sista GRIT-pass. 2 stycken var vi + instruktör så vi fick slita tills vi föll ihop på golvet och fick krypa ut till omklädningsrummet. Igår var jag ute 06:10 igen och sprang milen och efter skolan for jag, mamma och jossan upp till kusinerna i hudik. var så skönt att få träffa dom igen, älskar dom så mycket. 
Imorse var jag uppe tidigt igen och sprang samma sträcka som igår och nu ska jag dra mig mot skolan där jag finner dagens motivation i julbordet som serveras idag! puss
Vardagligt | | Kommentera |

12 DECEMBER

 
 
 
Och så var ytterligare en skolvecka gången! I tisdags var jag till exempel uppe innan 6 igen och sprang en mil på tomma, kalla gator och senare på kvällen var jag till sjukgymnasten en sväng innan erik kom hit och tittade på avatar the last airbender. I onsdags fyllde min älskade lillasyster 16 år och det firade vi med födelsedagsfika tillsammans med släkt och vänner. Grattis ännu en gång jossan, jag älskar dig ♥ 
Igår sprang jag intervaller ute i ungefär världens tråkigaste väder och alldeles lagom till jag kom hem så kom erik hit och lagade korv och makaroner innan vi mötte upp hans kompisar nere på bion där vi såg sista hobbitfilmen och för er som inte sett den så tycker jag att ni ska se den! 
Imorse lämnade jag erik i sängen vid tjugo i 6 och tog mig ut och sprang ytterligare ett intervallpass innan jag duschade, väckte honom och åt grötfrukost och nu ska jag snart bege mig mot skolan för luciafirande!
 
 
 
Vardagligt | | Kommentera |
Upp