Malta

Tänkte bara kika in lite snabbt och berätta att vi har det alldeles superbra här på Malta med 35 grader varmt och massa pool- och havbad! Har upptäckt Malta både från en båt på vågigt hav och från ett busstak på sena kvällen, lett allsång för ett hundratal studenter, pluggat, ätit glass, shoppat, träffat nya kompisar, varit på Isle Of MTV Malta och en massa annat kul och nu återstår 10 dagar här på ön innan vi far hemåt igen!

Vardagligt | | Kommentera |

19:54

Midsommar uppe på hjärtvallen var som vanligt hur mysig som helst och mycket roligt har vi gjort! I torsdags sjöng jag och jossan på campingen i Hennan och sen på kvällen tältade jag, jossan och Johan. Det slutade med att jossan gav upp på grund av all knott som lyckades ta sig in, men vårt fina knep för att få bort dem funkade någorlunda bra så jag och Johan härdade ut hela natten!
På midsommarafton åkte jag, jossan, pappa och Lars och högg björk och sen halvsov vi bak på björklasset på vägen hem igen. Midsommardopp, midsommarlunch, midsommartårtor, midsommarvolleyboll, midsommardopp igen, midsommargrillning, midsommardopp 3 och midsommardans med skidstavar beskriver dagen rätt bra och sen plockade jag mig sju sorters blommor och la under kudden bara för att inte bryta traditionen!
Idag har jag varit med min Erik för sista gången på två veckor, fixat och packat det sista och nu har jag och mina sisters anlänt till Uppsala där vi blir kvar över natten. Inatt sticker vi till Malta!!

Vardagligt | | Kommentera |

08:46

Igår jobbade jag fram till sju och om inte mikan och josse hållit mig sällskap och köpt mjukglass till mig så hade jag nog dött av tristess. När jag slutat for jag hem och åt middag med familjen och Tutta som var här och hälsade på och sen åkte jag ner till kyrksjön och sprang ett varv, duschade, tog på mig shorts och tjocktröja och åkte till mikan och josse vid halv 11. Satt mitt i en korsning, umgicks med Henke och Oscar, satt och pratade på en trottoar, tvingade killarna att titta på sex and the city och körde reklamtävling innan jag promenerade till mikan för att hämta moppen för att sen åka hem.
Idag är jag alldeles skittrött men eftersom jag börjar jobba vid nio så var det bara att gå upp klockan åtta.
Puss

Vardagligt | | Kommentera |
Upp