It feels just like it's heaven's touch

Skoldagen rullade på som vanligt med vanliga lektioner, mer fika på media, fix och trix med serietidningseffekter i photoshop och sen slutade vi vid fyra. Kände mig riktigt risig när jag kom hem med ont i halsen och huvudvärk, så jag badade, åt middag och kröp ner i sängen och kollade på pretty little liars. Jag tänker inte bli sjuk igen, så är det bara.
 
 
 
Vardagligt | | Kommentera |

ONSDAG 30 januari 2013

Vaknade till snö som vräkte ner utanför fönstret, fick clementinsaft i ögat på lunchen, satte clementinsaft i halsen så att jag fick världens hostattack, blev av någon konstig anledning grön om händerna av clementinsaften, började göra en affisch till ett uf-företag, fikade massa på media, ritade en traktor under vatten på naturkunskapen, vann för bästa redovisning med mitt, josse och fridas grupparbete, gick hem under rosa/lila/blå himmel, kramade om min lillasyster en lång stund, hämtade ut mitt gymmixkort, tränade sh'bam och mrl med mikan, josse och matilda, duschade, åt kvällsfika och tippade i säng. Nu ska jag sova!

| | Kommentera |

TJUGONIONDE JANUARI TJUGOHUNDRATRETTON

Igår var det en lång och seg dag i skolan som aldrig verkade vela ta slut. På kvällen drog jag och josse iväg på bodyattack och körde slut på oss själva i en timme och när jag kom hem igen så var både jag och syster, som varit på dans, superhungriga så vi öste på mat flera gånger om och åt tills magarna stod ut i fyra hörn. Imorse gick jag upp klockan 7 för att få  längre tid på mig att göra mig iordning, men klockan åtta var jag klar och då hade jag en timme kvar på mig, så då gjorde jag en kladdkaka som vart klar precis innan jag åkte till skolan. Fick sluta redan halv två idag, men stannade kvar på skolan ett tag för att göra ett grupparbete och spela kort med mikan, josse och sanna och sen gick jag och josse gick hem till henne där jag blev bjuden på nybakat fikabröd och sen åkte jag och pappa och hämtade hjärtat som kom med tåget från skolan. Vid 7 åkte han hem och eftersom termometern visade 0-gradigt så passade jag på att sticka ut och springa. Var så sjukt härligt och jag kan bara säga att jag längtar @+¤%€$£-mycket till våren då man slipper ha på sig underställ, jacka och mössa när man ska ut och springa. När jag kom hem körde jag styrka i en halvtimme och sen blev det dusch och fika innan jag kröp ner i sängen. godnatt!
 
 
Vardagligt | | Kommentera |
Upp