VÄXTHUSMYS

Fridas växthus kan vara bland de mysigaste ställena jag vet och ikväll höll jag och tjejerna till där inne bland filtar och tända ljus, dinglande tomat- och paprikaplantor, té och hembakade kakor och genom glastaket gick himlen från rosa till mörkblå medan vi tittade på osmickrande bilder från sexan och sjuan, pratade och skrattade åt sånt där som inte ens är roligt, men som ändå blir roligt av just den anledningen och hade det så himla himla mysigt. Det känns att hösten kommer närmare och närmare för varje dag som går och faktiskt, så har jag ingenting emot det.

Min lilla vardag | | Kommentera

We're not stopin' until we are on the top of the throne

När den jävliga delen av månaden kör igång så lyckas jag inte komma undan med nånting alls, så idag var jag tvungen att sjukanmäla mig sista lektionen och åka hem till soffan, värmekudden, skurhinken och chokladkakan. Nu mår magen lite bättre så GRIT ikväll is still on!

bilder från pynnes femtioårsfest

Min lilla vardag | | En kommentar

25 AUGUSTI 2013

Idag har dofter av jordgubbssylt, hjortronsylt, äppelmos och kanelbullar blandats här hemma då jag och mamma hållit till i köket hela dagen, så nu är frysen välfylld inför hösten!
Ikväll har vi ätit go'middag hos farmor och farfar med vaniljglass & hjortronsylt till efterätt och allt och sen var jag iväg och tränade MRL med Matilda.
Imorgon kör skolan igång på riktigt och jag känner på mig att jag kommer vara tröttare än tröttast vid veckans slut, men GRIT med matilda och växthusmys hemma hos frida på tisdag är två saker som gör den här veckan lite roligare, men jag kan ändå inte låta bli att längta tills nästa helg.

Upp