When life is hard - let i fly.

 

Skippade det där med springandet och åkte ut till farmor och farfar med familjen och fikade. När vi kom hem tog jag och jossan cyklarna och cyklade runt kaven och plockade fina höstlöv och grejer som har fått tagit plats runt i rummet. Vid 6 mötte jag Erik nere på station och efter att ha köpt lite gott på coopan och suttit utanför förvaltningshuset i väntan på att klockan skulle bli tjugo i sju (eftersom vi kom fram till att det absoluuut inte är coolt att gå in tidigare och för att det skulle verka för planerat om vi gick in kvart i) så gick vi in i biosalongen och insåg att det bara var vi och ett äldre par där. Paret gick dock efter att halva filmen gått, men då kunde vi skratta högt utan att få mördarblickar på oss i alla fall! När filmen var slut fick jag skjuts hem och då fixade jag lite på rummet och kollade på tv med mamma, pappa och jossan. Imorgon har jag bara två lektioner vid 10 och 2 och däremellan ska jag ta en födelsedagsfika med några fina tjejer eftersom bästa jossi fyller år imorgon! Sen på kvällen blir det ännu mer firande med middag och mys hos födelsedagsbarnet!
Sov gott!

 

| | Kommentera |

Helgen.

Vips så var helgen över! Har hunnit med rätt mycket trots allt men söndagsångesten har smugit sig på ordentligt nu. Jag har hunnit mysa med Erik, varit upp till ramsjö och hälsat på mormor på nyhem och tittat på hennes fina rum, umgåtts med mina saknade kusiner, blivit inlåst i garaget, skrämt upp oss med att kolla på skräckfilmstrailers, kört en egen version av rappakalja, haft myskväll hos maja och matilda med mikan och frida, ätit nachos och ben&jerry's, kollat på film, somnat till en film, sovit länge och varit ner på ljusdal med mamsen och jossan. Om ett tag ska jag ut och springa och sen kommer Erik till Ljusdal vid 6 och så ska vi gå på bio! Mysis♥

| | Kommentera |

When you're happy like a fool, let it take you over

Torsdag innebär lång och tråkig dag i skolan eftersom helgen känns så nära men ändå så långt borta. Snubblade in på skolan lite för sent och rivstartade med att lära oss det binäratalsystemet på matten och ett franskaprov + en drös andra lektioner senare så fick vi tack o lov sluta en timme tidigare. Tänkte smöra lite för våra kära föräldrar och skaffa oss några vuxenpoäng genom att laga mat åt dem så de låter oss åka på språkresa, så vi gick och handlade och förberedde pajdeg innan jag åkte hem och mötte upp Erik som kom med bussen från bollnäs. Saknar honom så mycket på veckorna♥ Fick pussa på honom någon timme innan han åkte hem och då for jag och mamsen upp till ottossons där även josses och fridas mammor var. Åt en jättegod tacopaj och en ost och skinkpaj med sallad och sås ute på altanen där vi hade tända ljus och hade hur mysigt som helst. Diskuterade jättelänge om hur vi ska göra nästa sommar och än så länge är inget bestämt, men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge!
Imorgon är det äntligen fredag och då kommer min Erik hit och så sover han här!
pussgodnatt
 
världens finaste♥
 
 
Vardagligt | | Kommentera |
Upp