Off.

Har haft ett par underbara sommarlovsdagar med mina fina vänner och familj, men nu är det så att jag drar iväg till Gotland med världens bästa UL och dagen efter jag kommer hem drar jag vidare till Italien med familjen och Torrångs. Kommer bli asmegakul! Med andra ord kommer det eka tomt här, men det är ju sommarlov!
Puss och kram på er!
.
Vardagligt | | Kommentera |

Send me away with the words of a love song.

Har haft 2 superbra dagar tillsammans med mina fina vänner! 
Igår så var jag på picknick uppe på knekarbacken med frida, josse, mikan, maja och matilda. Blev en hel del fika och galenskaper innan vi tog mopparna till nore där jag och frida tog första doppet för i år som enligt mig var alldeles för sent. Sen kom hela grabbgänget och då körde vi en massa minitävlingar och begravde pär i sanden innan alla åkte hem till sig och käkade och bytte om och så. Klockan 8 var jag och josse nere på coopan och köpte lite chips och godis att ha med till fridus. När vi körde förbi hörde vi några tuta som galningar och det var killarna som också skulle till frida, så vi hade sällskap med dem hela vägen upp till heden där vi kollade på film, spelade gitarr och sjöng, spelade volleyboll och hade hur kul som helst innan alla utom jag och josse åkte hem runt halv 1. Då gick jag, frida och josse och la oss uppe i fridas säng och pratade om allt möjligt. Imorse vaknade vi vid halv 1 och resten av dagen gick vi runt i pyjamas och bara tog det lugnt. Halv 5 åkte jag och mamma ner på team sportia och köpte regnjacka och så fort jag kom hem så drog jag på mig springskorna och sprang ett varv runt sjön. Halv 7 var jag hemma och 7 kom ett stort gäng på 11 pers hit och grillade. Sen åkte vi ner på coop där vi träffade pär, oscar, linus och marc så dom hängde också med hit. Vi kollade på skräckis och fotboll, hoppade studsmatta och hade det lika bra som vi alltid har tillsammans! 1 var alla ute ur huset och nu borde jag egentligen sova eftersom jag vet att jag kommer sova alldeles för länge imorgon bitti..
Godnatt!
Vardagligt | | Kommentera |

Hudik puddikk.

Blev en jättebra dag i hudik med mina fina tjejer!
Blev lite krångel med bussen som skulle ta oss ut till björkberg men tillslut kom vi fram. Efter att ha kollat på en match tog vi oss in till stan där vi satte oss vid hamnen och pratade ett bra tag och sen blev det fika på Wayne's. Nästa stopp blev på glyssis där jag träffade en mycket fin person och sen tog vi bussen hem kvart över 3.
Klockan 5 kom torrångs, mikan och josse på middag och sen busade vi runt med Vera innan vi drog igång en helt sjuk skräckis, Easy A och Freaky friday.
En väldigt bra dag och jag är så himla glad!
.

Vardagligt | | Kommentera |
Upp