Dom senaste dagarna.

Myst med min fina, ätit go'middag hos josse, kollat på wallander med mikan och josse, sovit hos josse, åkt till hudik, shoppat, ätit lunch på jambo, ätit glass i solen nere vid hamnen, fått besök av thomas från stockholm, cyklat runt i shorts och t-shirt sent på kvällen runt i Ljusdal utan att frysa (vilket känns som en evighet sen jag gjorde senast), haft en liten minipicknick nere i parken, träffat på grabbsen och chillat vid volleybollplan. Ungefär vad jag har sysslat med dom senaste dagarna. .

| | Kommentera

You're the closest heaven that I'll ever be.

Igår kom jag hem från flykälen och bara en timme efter att jag kommit innanför dörren så åkte jag och träffade min finaste som jag saknat så mycket. När jag kom hem hade jag 30 minuter på mig att fixa mig inför Carola och Mickes bröllop nere på Rosehills som var så fint att tårarna började rinna. Det blev en jättefin kväll där nere med jättebra människor och jättegod mat och sen trotsade jag, maja, matilda, stina, kalle och jossan kylan genom att gå hem i våra korta klänningar (dock inte Kalle tack o lov), så när jag kom hem kröp jag ner i sängen och somnade rätt snabbt. Idag har jag varit hos josse och bakat världens mest misslyckade kaka (som på nåt magiskt vis blev jättegod i alla fall), kollat på film och haft jättemysigt. När jag kom hem åt jag mat med familjen innan jag for ner till kyrksjön och sprang ett varv och en timme senare kom mikan och josse hit och myste bland kuddar och filtar ute på altanen. Åt massa gott, pratade om allt och inget och hade det förbannat mysigt innan de åkte hem vid 1. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och ska snart ta och sova. God natt och sov gott!

| | Kommentera

Torsdag 19 juli 2012.

Helluuu! Har haft 2 mysiga dagar här uppe med familjen ottosson nu! I förrgår var vi iväg på bollracet och senare på kvällen åkte vi in till ström en sväng där vi busade runt ett par timmar innan vi åkte hem till mikans farmor och farfar igen och spelade geni och kollade på skräckis. Nästa morgon for vi till mikans stuga i hudik där vi firade Kalle som fyllde 75 år, lekte med mikans kusiner, pratade med mikans coola moster Hanna om musik och åt god mat. Imorse gick vi upp tidigt och åkte upp till flykälen igen och när vi kom fram åkte vi direkt bort till skolan där vi hjälpte till med serveringen av kams. Ikväll är det dans uppe på dansbanan så vi ska upp dit en sväng snart. Puss!

Upp