2012

Bakade 100 bullar, tränade både badminton och på gymmix, åkte på tävling i Umeå och kämpade med mina perioraleksem.
 
Gjorde nationella prov,  firade "together alone day" den 14 februari med tjejerna, vann kvalet till svenska cupen, gjorde ett torn av amerikanska pannkakor och åkte till tyskland med världens bästa klass.
 
Bakade muffins med josefine, upptäckte att kesella med hallon var amdjagbs-gott, fyllde år och fick ett macro objektiv, var på vift med mikan och frida, dansade och spelade guitar hero hos subäck och fick självförtroendepiller av frida precis när det behövdes som mest.
 
Besökte stockholm med ett gäng där vi hejade på vår vän djara som deltog i X-factor, fikade på café linné, råkade hamnade utanför stadshuset där det var knivdrama, spelade svenska cupen med mikan, sprang runt kyrksjön flera gånger i veckan,  plockade tussilagos, lekte paparazzi som jagade jesus i kyrkan med UL och firade sista april med dream-teamet!
 
Spenderade många fina kvällar på nore med dream-teamet, hjulade i solnedgången, åkte till frankrike med franska-gruppen på skolan, hade picknik med maja och matilda, körde runt med mopparna, missade LMFAO, lekte på grönan och var smått förvirrad.
 

Min finaste klass splittrades, sommarlovet började, åkte till västkusten med farmor, farfar och jossan, hade picknik på forsnäset med josse och towe, var vaken tills solen gick upp, åkte till gotland med världens bästa UL och pussade världens finaste kille på tågstationen i stockholm innan jag åkte till Italien med familjen och torrångs.
Det regnade, jag saknade mitt hjärta, åkte till flykälen med bästa vän, var på världens finaste bröllop, åkte på hudik-kalaset, var ute och rände och spenderade många fina kvällar på forsnäset med han som gör mig lyckligast i världen. 
 
Plockade jordgubbar i tallåsen, sov i trädkojan i hamran med maja och matilda, åkte till stockholm och var på grönan igen, fick min första gädda och ramlade i vattnet, åt glass nere vid vattnet under hängpilar, myste med jossan och linda, tog bort ett födelsemärke, började gymnasiet, gick på fel bio och var på ytterligare en picknik med maja och matilda.
 
Hade tacokväll med gänget, åkte till stockholm med media och fick beskedet om att min mormor har cancer.
 
 Fixade på rummet, använde mitt macro objektiv flitigt, blev beroende av pretty little liars, var på paranormal activity i hudik, shoppade i sundsvall, kollade på bandy och såg första snön falla.
 
Hade italien-kväll med torrångs, vaknade till rosafärgade himlar, var på premiären av Breaking Dawn part II med maja och matilda och dansade tillsammans med frida, anton, jonas + 35000 andra personer på Swedish House Mafias konsert.
 
Tog långa promenader i snövädret,  fixade adventsfint på rummet, firade systers födelsedag, firade jul med släkten uppe på Hjärtvallen och åkte till spanien med bästa vän och där befinner jag mig fortarande!
 
♥ G O T T ♥ N Y T T ♥ Å R ! ♥
Vardagligt | | Kommentera |

Spanien

Här har vi det bra!

| | Kommentera |

Dec. 25, 2012

Sovit läänge, ätit rocky roads och apelsiner, kollat på Gösta Rooslings "Tomten", gått runt i pyjamas hela dagen, pratat med mikan om Spanien på torsdag (!!!), duschat och gjort inpackning, ätit julbord hos Magnus, Yvonne & Allan och nu sitter jag i världens skönaste gungstol med världens skönaste sockor på fötterna och kollar på film och har nyss ätit ost och kex. Det är bra skönt med juldagarna ändå!

| | Kommentera |
Upp