01:30

Imorse vakande jag vid 10 och mer eller mindre flög upp ur sängen när jag hörde en välbekant röst från tv-rummet: Justin Bieber! Han var tydligen med på nyhetsmorgon vilket jag hade missat helt!
Några timmar senare tog jag moppe upp till josse där mikan var och sen åkte vi upp på åsen och träffade leon, linus och erik. Spelade fotboll, spöade grabbarna på kubb, åt glass och njöt sv det fina vädret!
Vid 4 åkte jag hem och någon timme senare åkte jag ner till kyrksjön där jag sprang ett varv och rensade huvudet lite. Gick oförväntat bra med tanke på att jag varit sjuk och inte tränat på länge!
Sen åkte jag hem och åt grillat, tog en dusch och fixade mig innan jag mötte upp towe, josse och mikan nere på coopan där vi köpte en varsin ben&jerrys innan vi for vidare hem till mig och kollade på film. Nu ska jag sova och ladda inför imorgon kväll. Ska fira sista april med de bästa vännerna!!
.

Vardagligt | | En kommentar |

Matstaffet.

Igår spenderade jag halva dan nere på giganten där jag och mikan hjälpte till med lite olika saker på ungdomstävlingen i badminton. Vid tre åkte jag på systers dansuppvisning och dom var riktigt duktiga tjejerna måste jag säga!
Sen hade jag världens mysigaste kväll tillsammans med familjerna Torrångs och Nilzons!
Hade nämligen vår årliga matstaffet.
Började med förrätt hemma hos oss och förutom att äta hann vi med att bygga koja med astrid och vera och prata om one directions galna fans (fråga mig inte hur vi kom in på ämnet).
Sen fortsatte vi hem till Nilzons där det bjöds på supergod mat och sen tog jag och Maja en tur till aprika och tallian där vi kämpade mot blodtörstiga lejon vilket uppskattades mycket av småtjejerna!
Efterrätten stod Torrångs för (ligger helt klart på top 3 godaste efterrätterna-listan!). Där hann vi även dansa till en himla massa låtar ute på gräsmattan, kolla igenom tumblr-sidor och framåt 1 blev jag så trött så jag somnade i en skön sittpuff!
Tack för kvällen hörni, det var verkligen superkul!

.

 

Vardagligt | | En kommentar |

♥♥♥ Frida Jonsson ♥♥♥

idag blir du 16 år, så nu måste du räkna på alla dina fingrar och några tår!

herregud vad allt går fort, snart kommer väl ett bröllopskort! prinsen har du ju redan men vad händer sedan? ja du, det vet ju ingen redan.

finast, bästast och vackrast av dem alla, du är en tjej som är himla bra på att knalla (på)!
puckad, knäpp men smart ändå, om jag inte hade dig på matten, vad fan skulle jag göra då? (och på alla andra lektioner dessutom..)

men att du ska till barcelona, det tycker vi inte om. nejnejnej, heeelt tvärt om!
eva och ulf hur kan ni va så dum, ni skulle ha gett henne ett fotoalbum! så hade hon kunnat stanna hemma, jag hade kunnat betala er en femma.

men nu när du ändå ska dit så får du i alla fall ta och skynda dig tillbaka hit! för vi kommer sakna dig nå otroligt, det här är faktiskt inge roligt...

fina vän, vad skulle jag göra utan dej? min fina lilla lilla tjej!
hoppas du får en dag som är den bästa, för det är du så värd min allra käresta! ♥♥♥

(1 timme sen, men igår den 27 april var det fridus alldeles egna dag! jag älskar dig mest♥)
Vardagligt | | 2 kommentarer |
Upp