Helt nära dig.

Imorse träffades klassen på Giganten för att dansa zumba på idrotten. Himla kul men jobbigt!
Gick i skolan som vanligt fram till tjugo i tre, men jag, josefine, Josefin och Elin stannade kvar en timme till för att spela in ett par scener till vår film. Tiggde kakor utanför lärarrummet, men efter ungefär en halvtimmes tjat gav vi motvilligt upp. Istället snodde vi pepparkakor ute i skafferiet och kände oss lite nöjdare med oss själva!
Följde med hem till Josse en sväng när vi filmat klart och åt go´fika, kollade på tv och lyssnade på musik och vid halv 6 kom mamma och hämtade mig. När jag kom hem hjälpte jag en nervös lillasyster att fixa håret, hon skulle nämligen sjunga inför publik i missionskyrkan för första gången! Tror jag var mer nervös än henne själv när hon gick upp på scenen. Hon sjöng i alla fall otroligt bra! Min lilla, söta lillasyster! ♥
Nu har jag kört ett litet träingspass här hemma, tagit en dusch och fixat lite kvällsfika som jag ska äta och sen ska jag gå och lägga mig.
.

Du är det finaste jag har ♥

 

Vardagligt | | Kommentera |

Tisdag 29 november 2011.

Imorse pallrade jag mig upp till gymnasieköken på Slotte med ett gäng andra från klassen för att laga köttbullar, makaroner, bröd och rulltårta på hemkunskapen. Gick till skolan vid 12 och försökte jobba med engelskan, men jag och Josse tyckte google translate var betydligt roligare, så det roade vi oss med i stort sätt hela eftermiddagen.
Vid 2 kom Ulf och hämtade mig och Josse och så åkte vi hem till mig och fixade lite fika som vi åt framför Mysteriet på Greveholm. När hon åkt hem la jag mig i soffan under en filt och sov i en timme. Var väldigt välbehövligt känner jag.
.
vår fina efterrätt!
Vardagligt | | Kommentera |

Hollywood, Bollywood, Trollywood.. Gådywood?

Halva dagen spenderade jag på skolan där jag påbörjade ett SO-arbete, fixade mysfika till klassen med ett par andra brudar och mutade lärarna med pepparkakor mot att de skulle skjutsa ner mig, towe, josefine och elin till busstationen. Med ett par "söta och rara snäääälla"  och några hundblickar lyckades vi få anna att skjutsa ner oss till bussen som gick mot Elins underbara hus i Gåda där vi spelade in ett par scener till våran engelska film, därav rubriken. Åt även världens godaste köttfärssås där och skrattade tills vi låg. Vid halv 6 kom Josefines far och hämtade oss och när jag kom hem tog jag ett långt bad. Nu är jag jättetrött så jag tänker ta och lägga mig i sängen med ett par tidningar och sen sova!
.

Vardagligt | | Kommentera |
Upp